Resultaten voor lening zonnepanelen provincie

lening zonnepanelen provincie
De lening Duwolimplus.
We breiden de bestaande lening uit met een unieke energie en renovatielening. Leden van de prioritaire doelgroepen kunnen zo een renteloos krediet tot 30.000 bekomen. Alle andere inwoners van onze provincie kunnen aanspraak maken op de DuwolimPlus-lening aan 2%, eveneens tot 30.000.
Financiering Zonnepanelen in OverijsselZonnepanelen in Overijssel.
Zonnepanelen op uw dak zonder 1 euro investering? Nu ook als particulier recht op volledige teruggaaf BTW! Bereken uw voordeel. Welke financieringsmogelijkheden heeft u? Huiseigenaren kunnen een zonnestroom installatie financieren met eigen geld, een hypotheek of een lening. U kunt op verschillende manieren profiteren van belastingaftrek.: door middel van de Duurzaamheidslening van de provincie Overijssel.
Energielening Vlaanderen.be.
Personen met een gezamenlijk belastbaar inkomen dat lager dan of gelijk is aan 31.340 euro, verhoogd met 1.630 euro per persoon ten laste. De aanvraag houdt rekening met het inkomen van 3 jaar eerder. Personen uit de bovenstaande doelgroepen kunnen bovendien gratis ondersteuning krijgen om te bepalen welke werken moeten worden uitgevoerd, prijsoffertes aan te vragen, een aannemer te kiezen, de werken op te volgen, en premies of subsidies aan te vragen. Niet-commerciële rechtspersonen en coöperatieve vennootschappen tot eind 2019. Nog tot eind 2019 kunnen niet-commerciële rechtspersonen en coöperatieve vennootschappen scholen, ziekenhuizen, vzw's. een energielening aanvragen voor maximaal 15.000 euro, aan een intrestvoet van 1%, terug te betalen op 10 jaar. Voor welke werken? Dak of zoldervloerisolatie. Hoogrendementsglas ook in deuren en poorten. Luchtdichting en luchtdichtheidstest in combinatie met andere maatregelen. Energiezuinig ventilatiesysteem type C of D. Zuinige verwarmingsinstallatie o.a. condensatieketel, warmtepomp, pelletketel of kachel, brandstofcellen., Fotovoltaïsche zonnepanelen op voorwaarde dat het dak goed is geïsoleerd en dat er geen enkel glas meer is.
Burgers.
IGO is een dienstverlenende intergemeentelijke vereniging. Dat wil zeggen dat onze organisatie opgericht is om ondersteuning te bieden aan de steden, gemeenten OCMW's' die zich in het arrondissement van Leuven situeren. Toch biedt IGO daarbovenop een aantal diensten aan de inwoners van het arrondissement.
Energie en wonen Provincie West-Vlaanderen.
Energie en wonen. Groepsaankoop groene stroom. Krijg een goedkopere prijs voor gas en elektriciteit, 1-jarig contract, inschrijving is vrijblijvend. Deskundig en onafhankelijk advies op maat van je verbouwing of nieuwbouw. Klimaatondersteuning lokale besturen. West-Vlaamse partners gaan via Oproep WinVorm op zoek naar ontwerpers voor opdrachten in Koksijde en Poperinge. Via Oproep WinVorm gaan de Provincie, de intercommunales WVI en Leiedal en de Vlaams Bouwmeester op zoek naar ontwerpers voor verschillende opdrachten van lokale besturen.
Subsidie Duurzaamheidslening hernieuwbare energie Zonnelening Provincie Drenthe.
Subsidie Duurzaamheidslening hernieuwbare energie Zonnelening. De provincie Drenthe wil samen met de Drentse gemeenten het opwekken van zonne-energie stimuleren. Om deze reden is er de Duurzaamheidslening hernieuwbare energie, ook wel de Zonnelening genoemd. Inwoners van Drenthe kunnen de Zonnelening aanvragen. Het is bedoeld voor de aanschaf en installatie van systemen voor het opwekken van zonne-energie. Deze lening met een looptijd van tien jaar heeft eenvoudige voorwaarden en een vaste lage rente.
Subsidie Provincie Drenthe APSolar.
Door deze lening te voorzien van een rentevoordeel wil de provincie Drenthe u financieel ondersteunen met het opwekken van energie. Deze lening is gebaseerd op het opwekken van zonne-energie. Dit rentevoordeel is vastgelegd in de Duurzaamheidslening Hernieuwbare Energie, kortweg Zonnelening Drenthe.
Leningen, premies en subsidies Provincie Vlaams-Brabant.
De provincie verleent onderhandse bijkomende leningen voor renoveren van een woning. Je kent het probleem. Ga maar eens op zoek naar een goede en betaalbare huurwoning in Vlaams-Brabant. Premie superisolerende beglazing. De provinciale premie voor superisolerende beglazing bedraagt 20 euro/m.

Contacteer ons